Eenvoudig doelgericht

Eén centraal interoperabel platform van waaruit uw compliance officer de rechten van betrokkenen van uw gebruikers conform de AVG kan beheren.

Sexy Design

Restful API

Support

Responsive

Efficient

Branding

Hallo.. Wij zijn AVG Bewijs, het privacy loket voor MKB ondernemers. Ontdek hier hoe wij onze Saas oplossing voor u kunnen inzetten.

Bedrijven die persoonsgegevens verwerken krijgen meer verplichtingen. De nadruk ligt dan op de verantwoordelijkheid van ondernemingen om te kunnen aantonen dat zij zich aan de 
wet houden.

Als ondernemer maakt u snel een beveiligd account aan. U kunt direct inloggen en aan de slag met het opzetten van onze dienst. U stelt als eerste een formulier in en deelt deze desgewenst met uw gebruikers of neemt de locatie op in uw communicatie middelen.

Nu kan elke gebruiker individueel zijn rechten laten uitoefenen middels dit loket. Alle interactie omtrent de aanvraag blijft binnen de onderneming. Ons privacy by design ontwerp maakt het mogelijk dat een aanvraag in volledigheid kan worden uitgevoerd zonder dat persoonlijke gegevens benodigd zijn.

Alleen werkend voor de gebruikers en klanten van uw onderneming. Een decentrale laag verzorgd de toegang en controle van de instellingen op basis van identiteit en lidmaatschap. Alle aanvragen bouwen een case op van de begin stap tot aan de laatste stap waarin een recht is toegewezen of afgewezen.

Aanmelden
Maak een AVG Bewijs account aan en login bij het platform.
Formulier instellen
Configureer, geef styling mee en voeg uw gebruikers toe.
Deel het formulier
Configureer, geef styling mee en voeg uw gebruikers toe.
Aanvragen beheren
Configureer, geef styling mee en voeg uw gebruikers toe.
Lever de rechten
Faciliteer de nieuwe AVG rechten van betrokkenen gebruikers.
Verzamel bewijslast
Bewijs inzake de rechten van uw gebruikers en het naleven ervan.
NU AANMELDEN

Het platform

Overzichtelijk en makkelijk te gebruiken dashboard om mee te beginnen. Mogelijkheid om verwerking van gebundelde acties uit te voeren om zo snel en doelmatig aanvragen te kunnen beheren. Alle aanvragen en interactie daaromtrent voor uw compliancy officer op 1 plek.

 • Restful API
 • Responsive formulier
 • Beheer overzicht
 • Bewijslast aanvragen

Het formulier

Simpel en informatief formulier welke online wordt opgeleverd en gebruikt kan worden. Stel het formulier in en laat uw gebruikers en klanten gebruik maken van de nieuwe rechten rondom gegevens binnen uw onderneming.

 • Mobiel en web geschikt
 • Eigen stijl en branding
 • Duidelijke vormgeving
 • Begrijpelijke uitleg rechten van betrokkenen
 • Stap voor stap interactie

Alle aanvragen op 1 plek

Snel en makkelijk één of meerdere acties uitvoeren rondom de status van aanvraagde rechten van uw klanten en of gebruikers. U kunt in elke aanvraag elk recht opvolgen met een lijst van ingestelde opmerkingen of een eigen opmerking plaatsen. Hierdoor bent u in staat om uw privacybeleid en de wijze hoe u omgaat met aanvragen in goede banen te leiden. Dit betekend geen handmatige lijstjes of eindeloze mailboxen met aanvragen meer, maar 1 overzicht van waaruit u gestructureerd uw gebruikers kan ondersteunen gedurende de aanvraag.

 • Wettelijke gekoppelde timer voor opvolging
 • Verwerkte en aanvragen in behandeling
 • Batch verwerking status wijzigen
 • Batch verwerking opmerkingen

Naslagwerk omtrent elke aanvraag van uw gebruikers

Eenvoudig en snel een bewijs downloaden gekoppeld aan de aanvragen van gebruikers of klanten. Per individu of in meervoud bewijs van correcte afhandeling verzamelen en delen binnen uw onderneming.

Zelf doen?

Integreer AVG Bewijs in uw eigen applicatie of ecosysteem en maak de aanvraag inclusief toe- of afgewezen rechten beschikbaar voor uw interne of externe processen. Bewaar en deel verwerkte aanvragen  in alle online diensten die uw onderneming gebruikt.

 • Gestructureerde output
 • Gangbare en machine leesbare vorm
 • Uniformiteit vereenvoudigt integraties
 • Bespaar op hoge ontwikkelkosten
 • Online documentatie gebruik API
WILT U EEN DEMO

En op de achtergrond

gebruiken wij met trots

onze permissioned chain.

Onze oplossing bestaat uit een aantal onderdelen. Naast de traditionele componenten zoals de web applicatie laag en responsive formulieren voor interactie naar gebruikers kunnen we al onze functionaliteit tevens ontsluiten middels een restful api.

Waarin we ons echt onderscheiden ten opzichte van andere organisaties op dit moment is het kunnen benutten van onze jarenlange ervaring in het ontwikkelen op “Distributed Ledger Technologies” (DLT).

We hebben een private blockchain opgezet die enkel en alleen in Europa instellingen verwerkt. Deze oplossing heeft ook maar één doel namelijk het kunnen splitsen van entiteiten en gekoppelde gegevens. Het netwerk is op basis van “Proof of Authority”, de deelnemers van het netwerk zijn onze “sealers” en “validators” welke tevens de veiligheid en validiteit van de gegevens beheren.

Direct inzetbaar, eenvoudig en betaalbaar

NU AANMELDEN